Optimalisatie informatiesysteem

geplaatst in: Opdrachten | 0

Bij een corporatie in Noord-Holland is eerste een z.g. Quick scan gehouden. Dat levert een rapport op met verschillende aanbevelingen. Een aanbeveling is het document management systeem nog eens door te lichten en samen met een consultant van de leverancier zorgen dat de inrichting wordt geoptimaliseerd en de gebruikers beter maar voor efficiënter gebruik gaan maken van de mogelijkheden, met een flinke geldbesparing tot gevolg. Een ander  voordeel is dat de dienstverlening beter wordt doordat er nieuwe afspraken zijn gemaakt over het vastleggen van klantcontacten.
Niet onbelangrijk is het inrichten van een groep kerngebruikers die de collega’s ondersteunen en samen zorgen dat het systeem nog beter gebruikt gaat worden.

Een ander onderdeel is het selecteren van een hostprovider, de offerte en de contractvoorwaarden beoordelen zodat de klant de juiste keuze kan maken

documentmanagement

 

zeerkleine woordenwolk