Intuïtief coachend manager, gericht op het stimuleren van gezamenlijk optimaal presteren

Maryann
Door mij een opdracht laten vervullen betekent voor u dat ik mijn ruime ervaring op het gebied van lijn-, project- en verandermanager inzet. Mijn drijfveer is het ontwikkelen en professionaliseren van een organisatie, vanuit de kracht van mensen in de overtuiging dat we blijvend kunnen leren en verbeteren. Ik werk doelgericht, verbindend met team/collega’s en ben scherp op het behalen van resultaten. Ik ben een open, enthousiast en betrokken persoon; ben een initiator die streeft naar verbetering en kwaliteit. Ik werk graag met gevoel voor humor in een klantgerichte, creatieve en professionele omgeving.

Kernwaarden
Betrokkenheid, mildheid, eerlijkheid, authenticiteit.

Competenties
Visie, ondernemend, creatief, klantgericht, kwaliteit gericht, resultaatgericht, flexibel, analytisch, proactief, doortastend, doorzettingsvermogen, spontaan, humor, zelfdiscipline, commercieel inzicht, financieel inzicht.

zeerkleine woordenwolk

Als u meer over mij wilt weten, dan vindt u dat op mijn linkedin profiel.