AutomatiseringAutomatisering en digitalisering zijn niet meer weg te denken in de dienstverlening aan klanten en een efficiënte bedrijfsvoering. Er is veel mogelijk en het aanbod is groot. Hoe maak je een keuze, welke programma’s, welke functionaliteiten? Wat is nut en noodzaak? Maken we optimaal gebruik van de programmatuur die we hebben?

Wij kunnen u helpen bij het optimaliseren van het gebruik van programmatuur. Hierbij zijn de processen altijd leidend.

Voor de keuze voor nieuwe programmatuur zijn wij u van dienst bij het formuleren van de eisen en wensen en de selectie. We hebben inzicht in het aanbod en de leveranciers. Naast de mogelijkheden van de programmatuur, gaat het ook om flexibiliteit, integratie, koppeling met andere systemen, gebruiksvriendelijkheid, continuïteit van de leverancier, technische infrastructuur en natuurlijk kosten.

Na de keuze ondersteunen wij u bij het opzetten van een projectplan, het maken van het z.g. startdocument en natuurlijk ook bij het projectmanagement. Voor uw organisatie komt de implementatie van een systeem bovenop de reguliere werkzaamheden. Wij hebben ruime ervaring met de implementatie van nieuwe systemen, kennen de mogelijkheden en beperkingen van zowel de programma’s als van de organisatie’s. zeerkleine woordenwolkDit betekent voor u dat we snel en objectief kunnen opereren tussen klant en leverancier.